Hé Heistraat Veelzijdig en vernieuwd!

Wonen

Winkelplein

In de Heistraat is het Winkelplein te vinden. Boven de winkelpanden is het heerlijk wonen in appartementen. Letterlijk dicht bij het groen én bij de voorzieningen. Met het Weverspark op steenworp afstand en het Winkelplein als de hotspot voor de dagelijkse boodschappen en meer.

Meer informatie:

www.volksbelanghelmond.nl
www.woonpartners.nl

Vossenberg

Ruime woningen gelegen in het groen. Vossenberg is een heerlijke plek om te wonen. Je geniet van de gemakken van het stadse wonen, maar ook van de rust die deze buurt uitstraalt. Kinderen spelen volop op de groene speelvelden. In wijkhuis de Fonkel bruist het van de activiteiten, hier is ook basisschool de Vuurvogel en kinderopvang te vinden.

Zonnekwartier

Het echte stadse wonen. Vlakbij het centrum en op steenworp afstand van de levendige Heistraat. Er is altijd wat te beleven. Ontdek de leukste shops en bijzondere events in de buurt. Deze buurt kreeg een nieuw gezicht: met volop speelvoorzieningen en jonge woningen die van alle gemakken voorzien zijn.

Weverspoort

Het kloppend hart van Weverspoort is natuurlijk het Weverspark. Geniet van stads wonen, met de geneugten van zo’n park bij de hand. Heerlijk wonen in nieuwe ruime woningen of prachtige appartementen. Een gevarieerd woningaanbod zorgt ervoor dat jong en oud zich hier op zijn gemak voelt. Kijk voor meer informatie op www.weverspoort.nl en www.volksbelanghelmond.nl.

Leonardusbuurt

De Leonardusbuurt is een hechte buurt waar het bruist van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. De komende jaren wordt deze buurt herontwikkeld. Veel woningen worden aangepast aan de eisen van vandaag de dag. Eén ding blijft zeker hetzelfde: de gezelligheid in de buurt. Zo vormt de Leonardusspeeltuin een prima ontmoetingsplek voor buurtbewoners. www.speeltuinleonardus.nl

 


Werken

Werken in de Binnenstad

Of je nu eigen ondernemer bent of in dienst werkt: werken in de Binnenstad is geen dag hetzelfde. Een uitdagende omgeving waar je je talenten volop kunt ontwikkelingen. Van creatieve ondernemers in bedrijvencentrum Heistraat en de Uilenburcht tot de ondernemers in de Heistraat die een gevarieerd pallet aan zaken runnen.