Hé Heistraat Veelzijdig en vernieuwd!

Winkelplein

Veelzijdig vernieuwde winkelstraat met winkelplein

Midden in de Heistraat is het Winkelplein te vinden. Het is een ruim opgezet plein met zo’n 3.000 vierkante meter aan winkelruimte en een kleine honderd parkeerplaatsen. Boven de winkelpanden is het heerlijk wonen. Letterlijk dicht bij het groen én met alle voorzieningen binnen handbereik.

Aan de zuidzijde van het winkelplein is sinds 18 februari een Lidl-supermarkt gevestigd. Deze wordt ontsloten aan het nieuwe plein met openbare parkeerplaatsen met dezelfde uitstraling en hoogwaardige kwaliteit als in de rest van de Heistraat. Dit doet recht aan de veelzijdige vernieuwde winkelstraat en zal haar aantrekkingskracht hebben op het totale winkelplein. Door de vestiging van Lidl zal het Winkelplein als ankerpunt gaan fungeren voor de Heistraat e.o. in het algemeen en het Winkelplein in het bijzonder. Zodat de wijkbewoners, maar ook mensen elders uit de stad hier hun dagelijkse boodschappen komen doen.

Wilt u zich ook vestigen aan het Winkelplein?

Direct tegenover de Lidl aan de noordzijde van het Winkelplein is op de begane grond nog commerciële ruimte te huur/koop. Het betreft een oppervlakte van ca. 1.200 vierkante meter. Welke verdeeld is in één commerciële unit van ca. 750 en één van 450 vierkante meter, die ook op te delen zijn in kleinere units.