Burendag 24 sept. 2016

Zaterdag 24 september bent u als bewoner van de binnenstad vanaf 13.00 uur van harte welkom op het veld tegenover Martens Schoenen. U wordt ontvangen met koffie en wat lekkers, vervolgens bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te nemen ‘in de keuken’ bij verschillende ondernemers uit de Heistraat.

We bezoeken in groepjes verschillende bedrijven of winkels om zo meer over elkaar te weten te komen. Zo kunt u vragen stellen en ontdekken wat wij u nog meer te bieden hebben.

Cap Spartel, wat is dat eigenlijk? Wat doet Martens Schoenen nog meer dan schoenen verkopen alleen? Kun je bij Parfumerie Madame ook een schoonheidsbehandeling ondergaan? Of heb je altijd al eens in de bakkerij van Bakkerij der Kinderen willen kijken? Tijdens burendag krijgt u antwoord op tal van vragen.

Wij hopen dan ook van harte dat u gezellig langs komt om eens bij ons te komen kijken. We sluiten deze dag af met een hapje en een drankje.

Aanmelden is geheel gratis en kan per mail of telefonisch via: info@bakkerijderkinderen.nl of 0492 – 52 37 03 Vergeet je naam, adres en het aantal personen niet door te geven! Deze burendag wordt aangeboden door de ondernemers van de Heistraat.

Terug naar het overzicht