Hé Heistraat Veelzijdig en vernieuwd!

Actueel Leuke nieuwtjes over de Heistraat

Hé Heistraatbraderie 2018

Kramen beschikbaar voor de Heistraatbraderie De organisatie van de Heistraatbraderie is druk bezig met de voorbereidingen van de Heistraatbraderie 2018. Op zondag 17 juni is het dan zover: Een grote markt met veel entertainment in de Heistraat en een snuffelmarkt vanaf de Tolpost en rondom wijkhuis de Fonkel. De braderie zal plaatsvinden van 11.00 tot 17.00 uur. Kramen voor de Heistraatbraderie en de snuffelmarkt kunnen telefonisch gereserveerd worden, neem hiervoor contact op met M’hamed Yahia: 06 - 293 400 67. Inschrijfformulieren kunnen eveneens worden opgehaald en ingeleverd bij het hoofdkantoor van LEVgroep, Penningstraat 55 te Helmond. Kunstenaars en uitvoerders van oude ambachten krijgen ook dit jaar een kraam gratis aangeboden door de organisatie.

Iftar viering 2018

Ondernemersvereniging Heistraat organiseert dit jaar op 23 mei voor de derde keer een Iftar om moslims en niet-moslims samen te brengen en in een gevarieerd gezelschap een avondmaaltijd te nuttigen midden in de Heistraat. Het doel is om op ongedwongen wijze sociale samenhang te bevorderen. Onder het genot van culinaire hoogstandjes worden vele contacten gelegd en zinnige gesprekken gevoerd. Onderlinge contact, saamhorigheid, tolerantie, respect en wederzijds begrip voor een andere cultuur is vaak het resultaat. Wil je deelnemen aan de Iftar? Aanmelden is geheel gratis en kan via het contactformulier, o.v.v. Iftar viering, vergeet je naam, adres en het aantal personen niet door te geven! Graag tot woensdag 23 mei van van 21.30 tot 24.00 uur op het veld naast Lidl.

Win een Heistraat pakket!

Tijdens de decembermaand verloten wij 10 goed gevulde cadeaupakketten! Maak kans op één van deze leuke cadeaupakketten! Meedoen kan op twee manieren, doe mee aan deze actie via onze Facebook pagina. Like en deel de Heistraat Facebook pagina, deel het bericht van de Heistraat Kerstactie en tag al je vrienden die ook wel zo’n pakket zouden willen winnen! Heb jij de flyer ontvangen? Leveren deze dan compleet ingevuld in bij één van de deelnemende winkels. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de cadeaupakketten worden uitgereikt aan de winnaars op 17 december om 17.00 uur bij Cap Spartel, Heistraat 91. De winnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Burendag 24 sept. 2016

Zaterdag 24 september bent u als bewoner van de binnenstad vanaf 13.00 uur van harte welkom op het veld tegenover Martens Schoenen. U wordt ontvangen met koffie en wat lekkers, vervolgens bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te nemen ‘in de keuken’ bij verschillende ondernemers uit de Heistraat. We bezoeken in groepjes verschillende bedrijven of winkels om zo meer over elkaar te weten te komen. Zo kunt u vragen stellen en ontdekken wat wij u nog meer te bieden hebben. Cap Spartel, wat is dat eigenlijk? Wat doet Martens Schoenen nog meer dan schoenen verkopen alleen? Kun je bij Parfumerie Madame ook een schoonheidsbehandeling ondergaan? Of heb je altijd al eens in de bakkerij van Bakkerij der Kinderen willen kijken? Tijdens burendag krijgt u antwoord op tal van vragen. Wij hopen dan ook van harte dat u gezellig langs komt om eens bij ons te komen kijken. We sluiten deze dag af met een hapje en een drankje. Aanmelden is geheel gratis en kan per mail of telefonisch via: info@bakkerijderkinderen.nl of 0492 - 52 37 03 Vergeet je naam, adres en het aantal personen niet door te geven! Deze burendag wordt aangeboden door de ondernemers van de Heistraat.

Hé Heistraatbraderie 2016

Kramen beschikbaar voor de Heistraatbraderie De organisatie van de Heistraatbraderie is druk bezig met de voorbereidingen van de Heistraatbraderie 2016. Op zondag 8 mei is het dan zover: Een grote markt met veel entertainment in de Heistraat en een snuffelmarkt vanaf de Tolpost en rondom wijkhuis de Fonkel. De braderie zal plaatsvinden van 11.00 tot 17.00 uur. Kramen voor de Heistraatbraderie en de snuffelmarkt kunnen gereserveerd worden via de inschrijfformulieren of via www.levgroep.nl Of door telefonisch contact op te nemen met M’hamed Yahia: 06 - 293 400 67.   Inschrijfformulier: Heistraatbraderie Inschrijfformulier: Snuffelmarkt Inschrijfformulieren kunnen eveneens worden opgehaald en ingeleverd bij het hoofdkantoor van LEVgroep, Penningstraat 55 te Helmond. Kunstenaars en uitvoerders van oude ambachten krijgen ook dit jaar een kraam gratis aangeboden door de organisatie.  

Heistraat klaar voor de kerstdagen

Het is weer vroeg donker, de wind zwelt aan en de temperaturen dalen. De winter ligt voor ons. Dat betekent ook dat de feestdagen er weer aan komen. De ondernemers van de Heistraat zijn er al helemaal klaar voor. De etalages zien er prachtig uit en ook de kerstverlichting in de straat mag er wezen. De ondernemers van de Heistraat heten u van harte welkom. Namens de OV Heistraat alvast hele fijne feestdagen en een goed en voorspoedig 2016!