Hé Heistraat Veelzijdig en vernieuwd!

Actueel Leuke nieuwtjes over de Heistraat

Familiebedrijf Mansvelders Interieur geeft al 55 jaar eerlijk advies over het hele interieur

Al sinds 1968 zit Mansvelders Interieur in de Heistraat. Anouska Mansvelders nam in 1991 de zaak van haar vader over. ‘Natuurlijk is er veel veranderd in de Heistraat in 55 jaar tijd. Maar die sfeer hier, dat vind je nergens meer.’ Lees dan hier verder!

Gebroeders Kuijpers zijn eensgezind: in de Heistraat zitten wij gewoon goed!

Kuijpers tweewielers is een begrip in de Binnenstad. ‘In 1979 zijn ons pap en mam begonnen met de winkel, daarvoor stonden ze al een aantal jaar op de markt. Sinds 2000 zitten mijn broer en ik op deze locatie in de Heistraat. Weg? Dat willen we niet’, zeggen de gebroeders Kuijpers in koor. Benieuwd naar het hele verhaal van de gebroeders Kuijpers? Lees dan hier verder!

De hele wereld zit in de Heistraat, maar een goeie viswinkel… 

Faiz Essakkati, ook wel bekend van de Helmondse Voetbal School, wil jongeren bewustmaken van hun gezondheid. Hij geeft iedereen mee: “Geen alcohol, geen sigaretje en niet in het casino hangen. Gewoon normaal doen en lekker veel sporten. Want bewegen is gezond! Net als vis. Het is een natuurproduct waar hartstikke veel vitamines in zitten. Precies wat een sporter nodig heeft.” Lees hier het interview met Faiz over zijn viswinkel in de Heistraat.

Smart Repair Helmond: voor al uw vragen over telefoon electronica.

Sinds een aantal maanden is Aziz Arkoub met zijn winkel verhuisd naar Heistraat 117. Lees hier het interview met Aziz. Over hoe hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. En wat er allemaal te vinden is in zijn winkel. Aziz weet het wel: de Heistraat heeft de toekomst!

Ondernemen in de Heistraat: John en Pascal van BioBello

Al 22 jaar runnen John en Pascal de winkel BioBello in de Heistraat. Minimaal 6 dagen per week staan zij klaar voor hun klanten. 'Wij verkopen alles voor een Happy Life, en dat is stiekem best veel.’ BioBello is te vergelijken met een expo. Pascal maakt veel producten zelf. John zorgt ervoor dat het op de juiste plek staat voor de juiste doelgroep. Lees hier het interview met "happy" John en Pascal.

Ik ben Heistraat Wereldstraat

Wat vindt de Heistraat eigenlijk zelf van de Heistraat? 'De tijd is gekomen om zelf het woord te pakken en te vertellen wat ik zie, wat ik hoor, hoe ik me voel en wat mijn weg naar de toekomst is.' Nieuwsgierig? Kijk hier de teaser van het filmpje (korte versie), en hier het volledige filmpje. Het verhaal is in de vorm van een 'spoken word' voorgedragen door Tom, hij is één van de jongeren die zich inzet voor WeCare Helmond. Check de spoken word via deze link.